”Still Got The Blues” Gary Moore -tribuuttikonsertti

32,50€

Esityksen kessto

n. 2 tuntia (sis. väliajan)

Esityspäivät

Kitaristi Antti Kajander nousee Rio Liven lavalle arvostetun espanjalaisen bändinsä, The Spanish Castlen kanssa juhlistamaan Gary Mooren musiikkia tässä ainutlaatuisessa konsertissa.

Konsertin materiaali tulee koostumaan kitaravirtuoosi Mooren bluesimmasta soolo-tuotannosta.

”Näitä keikkoja ja kiertuetta olen miettinyt ja treenannut ehkä viimeiset noin 20 vuotta. Juuri tämä Mooren 90-luvun alusta alkanut bluesimpi kausi on aina puhutellut itseäni todella paljon” Antti kertoo.

Antti Kajander on aikoinaan Englannissa kitaraoppinsa saanut ja sen jälkeen monessa projektissa vaikuttanut kitaristi sekä laulaja. Kajander on esiintynyt mm. The Whon Quadrophenia-albumin dramatisoidun teatteriversion maailman ensi-illassa Cardiffin kaupunginteatterissa sekä vaikuttanut Lontoon blues-, rock- sekä jazz-piireissä. Viimeiset vuodet Kajander on ollut mukana monissa projekteissa sekä kiertänyt Suomea ja Eurooppaa niin yhden miehen orkesterina kuin The Spanish Castlen kanssa.

The Spanish Castlen mudostavat Kajanderin lisäksi kaksi Andalucian työllistetyimpiin muusikohin kuuluvaa muusikkoa, venezuelalainen rumpali Marcos Hostos sekä espanjalainen basisti Cañon Bass. Bändi on vaikuttanut tähän asti keikkaillen lähinnä Espanjan etelärannikolla. Helmikuussa 2019 bändi nähtiin ensimmäistä kertaa myös Suomessa jolloin orkesterin keikat Lohjan Laurentius-salissa sekä Tuusulan Krapin pajalla saivat osakseen suurenmoista hehkutusta.

Konsertin ajaksi bändiin liittyy myös kosketinsoittajavelho Ilkka Joronen. Oulun illassa on luvassa tiukkaa boogieta sekä eteeristä bluesia.

Antti Kajander: kitara, laulu

Cañon Bass: basso

Marcos Hostos: rummut

Ilkka Joronen: koskettimet

Osta lippu

Paranna esityskokemustasi

Tee esityskokemuksestasi entistä elämyksellisempi RioLiven palvelukokonaisuuksien avulla!

Lue lisää