RioLive Stand Up Soolo: Kaisa Pylkkänen

32,50€

Esityksen kessto

n. 2 tuntia (sis. väliajan)

Esityspäivät

EI PENISTÄ, EI TIETOA
Palkitun koomikon Kaisa Pylkkäsen stand up -soolo Ei penistä, ei tietoa sai ensiesityksensä juuri ennen koronaa, ja siitä ehdittiin nähdä vain muutama loppuunmyyty esitys, ennen sulkuja. Monet ulkomaiset festivaalit toteutettiin pandemiasta huolimatta, ja Kaisa onkin esittänyt sooloaan enemmän kansainvälisillä lavoilla englanniksi kuin kotimaassa rakkaalla äidinkielellä. Nyt on viimein aika korjata tilanne!
Käsikirjoittaja-koomikko Kaisa Pylkkänen on kävelevä paradoksi: keski-ikäinen teini, anarkisti kontrollifriikki, ja itseironinen feministi, joka kadehtii peniksiä. Onneksi tästä kaikesta on vain hyötyä, kun tehdään komiikkaa. Kaisa on ahkeroinut keikkoja yli kymmenessä maassa, ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja, ja hän on kirjoittanut myös lukuisia TV-sarjoja, mm. Pientä laittoa, Uutishuone, Käenpesä ja Itse valtiaat.
Kaisa Pylkkänen äänestettiin Vuoden koomikoksi 2020, ja hänet palkittiin kertaheitolla kahdella Jorma-palkinnolla, kun myös Kaisan tähdittämä All Female Panel -koomikkokollektiivi valittiin Vuoden komediateoksi. Jormat on, vain penis puuttuu!
Osta lippu

Paranna esityskokemustasi

Tee esityskokemuksestasi entistä elämyksellisempi RioLiven palvelukokonaisuuksien avulla!

Lue lisää