Toivon ilta -Maaret Kallio ja Waltteri Torikka

PERUTTU!

Esityksen kessto

n. 2 tuntia (sis. väliajan)

Esityspäivät

Toivo on elämän keskeinen voimavara, joka kannattelee meitä läpi vaikeiden aikojen. Tässä unohtumattomassa illassa voit antaa itsellesi luvan pysähtyä, rauhoittua ja koskettua sanojen ja sävelten äärellä.
Suomen luetuimman psykoterapeutin Maaret Kallion viime vuonna ilmestynyt kirja ”Voimana Toivo” pureutuu toivoon merkittävänä hyvän elämän tekijänä. ”Toivon Illassa” myös Waltteri Torikan viime vuonna ilmestyneen Toivo-albumin musiikki ja laulut soivat sanojen kanssa erikseen, yhdessä keskustellen ja lomittain. Sanat kumpuavat musiikista ja musiikki inspiroituu sanoista.
Maaret Kallio on laajasti seurattu kouluttajapsykoterapeutti, kolumnisti ja kysytty luennoitsija. Hänen sanansa antavat tilaa lukijan omille havainnoille ja vastalauseillekin. Hänen myötätuntoinen kiinnostuksensa ihmisenä olemisen kaikkiin puoliin luo oivaltavan ja sovinnollisen väylän oppia itsestämme ja toisistamme.
Waltteri Torikka, suomalainen ooppera- ja konserttilaulaja, on murtanut ja ylittänyt genrerajoja kotimaassaan ennakkoluulottomasti. Hän on esiintynyt areenoilla, laulanut viihdettä ja oopperaa kaikilla suurilla kotimaan estradeilla sekä julkaissut menestysalbumeita – laulaen itsensä suomalaisten sydämiin.
Toivo kannattelee hyvää elämää.
Osta lippu

Paranna esityskokemustasi

Tee esityskokemuksestasi entistä elämyksellisempi RioLiven palvelukokonaisuuksien avulla!

Lue lisää