RION OKTOBERFEST: NochEin -yhtye

10€ sis. narikan

Esityspäivät

Ehdottomasti maailman paras olutjuhla kautta aikojen on nyt Riossa!

Oululainen NochEin -yhtye tarjoaa aidon kattauksen perinteistä Oktoberfest ja Alppien After-Ski tunnelmaa.
NochEin soittaa 3-4 keikkaa syksyssä ja on esiintynyt Oktoberfesteillä Turusen Sahalla, Tornion tapahtumakeskus Torandassa, rjuhlatila Alppimajalla, Virpiniemen raivntola Spoonissa ja oluthuone Leskisessä.

NochEinin soittajilla on pitkä harrastajatausta musiikin parissa – harrastuksena, puoliammattilaisena ja ammttilaisena. Yhtyeeseen kuuluu trumpettia soittavan Nevalaisen lisäksi Erkki Vihriälä (klarinetti), Alpo Merilä (tuuba), Jorma Tikkinen (trumpetti), Imke Huismaan (pasuuna) ja Jorma Itkonen (rummut).
Kokoonpano soittaa yhdeksän vuotta sitten kootulla alkuperäismiehityksellä. Heidän ohjelmistonsa koostuu saksalaisesta Oompah-musiikista, juomalauluista, humpasta ja kansansuosikeista. Lisämausteeksi soppaan on heitetty Queenin We will Rock You´n ja Weather Girlsin It´s Raining Menin kaltaisia klasikkoja NochEinille sovitettuina.


Rio Livessä NochEin esiintyy nyt ensimmäistä kertaa. Jos yleisö innostuu Oktoberfestistä, tapahtumasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen. Rion Oktoberfestillä on teemaan sopivaa rekvisiittaa, hyvät olutvalikoimat, saksalaista sormisyötävää ja oheisohjelmaa. Vaahtoavia herkkuja on tarjolla litrakaupalla.

Tervetuloa viihtymään!

Osta lippu

Paranna esityskokemustasi

Tee esityskokemuksestasi entistä elämyksellisempi RioLiven palvelukokonaisuuksien avulla!

Lue lisää