OMJ Jazz & Etno 2022: SARAB (FRA)

20€/11€/8€

Esityksen kessto

noin 2 tuntia (sisältäen 20 min. väliajan)

Esityspäivät

Ranskalaissyyrialaisen laulajan Climène Zarkanin ja kitaristi Baptiste Ferrandisin kohtaamisesta syntynyt Sarāb – arabiaksi kangastus – on musiikillinen rakennelma, joka yhdistää rockin, nykyjazzin ja arabialaisen perinnemusiikin. Duo kasvoi nopeasti kuusipäiseksi otukseksi, jonka jokaisesta jäsenestä tuli välttämätön osa yhtyeen musiikillisen luomisen kannalta. Robinson Khouryn pasuuna kytkeytyy Zarkanin lauluääneen ja navigoi itämaisen ja länsimaalaisen asteikon välillä. Ja juuri pasuunassa ja laulussa löydämme arabimusiikin vaakasuuntaisuuden, jota sekoittaa kitaran ja pianon rikas harmoninen vertikaalisuus. Sarāb on yksi Pariisin jazz-skenen suosituimmista bändeistä.

Climène Zarkan | laulu

Baptiste Ferrandis | kitara

Robinson Khoury | pasuuna

Thibault Gomez | koskettimet

Timothée Robert | basso

Paul Berne | rummut

Tuotanto: Oulun musiikkijuhlasäätiö

OMJ Jazz & Etno -konserttisarja on Oulun musiikkijuhlasäätiön ympärivuotinen konserttisarja jossa kuullaan laaja kirjo kotimaisia artisteja sekä vierailevia tähtiä.

Yhteistyössä

Jazz-20 ry, April Jazz Festival, G Livelab Tampere

Konsertissa noudatetaan viranomaisten ohjeita terveysturvallisuudesta. Ajankohtaisista ohjeista tiedotetaan lähempänä konserttipäivää Oulun Musiikkijuhlien verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Osta lippu

Paranna esityskokemustasi

Tee esityskokemuksestasi entistä elämyksellisempi RioLiven palvelukokonaisuuksien avulla!

Lue lisää