OMJ Jazz & Etno 2022: MIRJA MÄKELÄ TRIO

20€/11€/8€

Esityksen kessto

noin 2 tuntia (sisältäen 20 min. väliajan)

Esityspäivät

Mirja Mäkelä | laulu

Tuomo Dahlblom | kitara

Juho Kivivuori | kontrabasso

Mirja Mäkelä Trio julkaisi uuden levyn ’So Far, So Me’ April Jazz -festivaalilla 29.4.2022. Julkaisijana on suomalainen Eclipse Music.

Suomalaisen jazzin konkareista muodostuva Mirja Mäkelä Trio on alunperin perustettu vuonna 2006. Yhtye esittää pääasiassa laulaja Mirja Mäkelän omia sävellyksiä, jotka pohjautuvat mm. kotimaisten runoilijoiden teoksiin. Mäkelä on hyödyntää nyt sävellystyössää niin Kirsi Kunnaksen, Sanna Karlströmin kuin Heimo Hatakankin runoja. Trioa on kehuttu persoonallisista ja raikkaista sävellyksistään mielenkiintoisista sovituksistaan sekaä välittömästä ja vangitsevasta tunnelmastaan.

Liideri Mäkelän ensilevy, englanninkielinen Secret Playground julkaistiin vuonna 2000, joka valittiin heti Helsingin Sanomissa vuoden mieleenpainuvimpien jazzlevyjen joukkoon. Vuonna 2008 julkaistulla kolmannella Runoisa-albumillaan Mäkelän siirtyi kotimaisiin runoihin ja vakiinnutti oman trionsa. Viimeisin levy My Hidden Joys on julkaistu v. 2015, ja syksyllä 2016 Mirja Mäkelän Trio nähtiin Suomen Jazzliiton yhteistuotantokiertueella, joka käsitti kaikkiaan 13 konserttia eri puolilla Suomea.

Osta lippu

Paranna esityskokemustasi

Tee esityskokemuksestasi entistä elämyksellisempi RioLiven palvelukokonaisuuksien avulla!

Lue lisää