OMJ Jazz & Etno 2022: MARIANA ZWARG SEXTETO UNIVERSAL

20€/11€/8€

Esityksen kessto

n. 2 tuntia (sis. väliajan)

Esityspäivät

Mariana Zwarg (BRA) on huilisti, saksofonisti, säveltäjä ja sovittaja, joka edustaa kummisetänsä brasilialaisen musiikkinero Hermeto Pascoalin lanseeraamaa universaalia musiikkia. Universaali musiikki on maailman eri musiikkityylien iloinen sekoitus, joka kannustaa luovuuteen ja yhteisölliseen improvisointiin.
Mariana on kiertänyt maailmaa jo kohta 20 vuoden ajan esiintyen ensin isänsä Itiberê Zwarg & Grupossa ja vuodesta 2016 lähtien oman Mariana Zwarg Sexteto Universalin (MZSU) kanssa. MZSU koostuu viidestä kansallisuudesta ja rakkaudellisesta musiikillisen uusperheen energiasta, joka valloittaa maailmaa niin kriitikoiden kuin konserttikävijöidenkin keskuudessa. Tähän mennessä MZSU on esiintynyt niin festivaaleilla kuin klubeilla ja musiikkikouluissa sekä Brasiliassa että Euroopassa (Saksassa, Tanskassa, Suomessa, Ranskassa ja Portugalissa).
”Nascentes” on MZSU:n ensialbumi, joka on saanut sydämellisen vastaanoton Euroopan ja Etelä-Amerikan ohella myös Japanissa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa. Nyt vihdoin saamme mahdollisuuden nauttia Mariana Zwarg Sexteto Universalin ilotulituksesta myös Oulussa. Kauan Eläköön Universaali Musiikki!
Mariana Zwarg (BRA) | sopraanosaksofoni, huilut
Mette Nadja Hansen (DK) | laulu ja lyömäsoittimet
Johannes von Ballestrem (GER) | piano
Ricardo Sá Reston (BRA) | basso
Pierre Chastel (FR) | rummut ja lyömäsoittimet
Sami Kontola (FIN/BRA) | lyömäsoittimet
Osta lippu

Paranna esityskokemustasi

Tee esityskokemuksestasi entistä elämyksellisempi RioLiven palvelukokonaisuuksien avulla!

Lue lisää