Oulun Musiikkijuhlat: Flute Summit

20€/11€/8€

Esityspäivät

Ke 20.3.2024 19:00
RioLive
Hallituskatu 11
Konsertin kesto noin 2 h (sis. väliaika)

Huilumusiikin mestarit yhdistävät voimansa konsertissa, jossa kuullaan kaksi eri huilumusiikin duoa!

Ohjelma

1. puoliaika

Juhani Aaltonen & Raoul Björkenheim Duo

Kaksi Edward Vesalan kanssa työskennellyttä suurmiestä kohtaavat, kun Juhani Aaltonen ja Raoul Björkenheim yhdistävät voimansa!

Duon albumi Awakening (2018), joka äänitettiin Tampere Jazz Happeningissä 2016, on saanut loistavia arvioita, ja duo on esiintynyt ahkerasti albumin ilmestymisen jälkeen.

Juhani Aaltonen on yksi merkittävimpiä suomalaisia puhallinsoittajia, joka on pitkällä urallaan nauttinut menestyksestä niin Tasavallan Presidentti -yhtyeessä kuin useiden omien kokoonpanojensa myötä. Aaltonen on UMO Jazz Orchestran perustajajäseniä ja palkittu mm. Jazz-Emmalla ja Yrjö-palkinnolla.

Raoul Björkenheim tuli tunnetuksi 80-luvulla Krakatau-yhtyeen keulahahmona. Hän on sittemmin levyttänyt ahkerasti useiden kansainvälisten huippumuusikoiden kanssa, UMO Jazz Orchestran, RSO:n ja Tampere Filharmonian solistina sekä saavuttanut mm. Yrjö -palkinnon ja Jazz-Emman.

Juhani Aaltonen, huilu
Raoul Björkenheim, kitara

-väliaika-

2. puoliaika

Saurabh Vartak & Gulfam Sabri Duo

Intialainen klassisen musiikin soolohuilisti Saurabh Vartak kuullaan yhdessä Gulfam Sabrin kanssa duokonsertissa, joka vie intilaisen huilumusiikin tunnelmiin.

Saurabh Vartak klassisen huilun esittäjä ja taiteilija, joka hallitsee myös duetto- ja fuusioesitykset. Vartak on tunnettu mestarinsa Pt. Hariprasad Chaurasian säestämisestä, livekonserteista Ustad Taufiq Qureshin kanssa, sekä työstään mm. mainosprojektien ja elokuvien taustamusiikkien parissa. Hän perusti myös oman huiluakatemiansa vuonna 2018.

Saurabh on kiertänyt Eurooppaa soolohuiluesitysten merkeissä, sekä tehnyt fuusioesityksiä yhteistyössä eri jazzmuusikoiden kanssa. Yli sadan esiintymisen ja useiden työpajojen myötä hänen sävelensä ovat voittaneet lukuisien musiikin harrastajien sydämet.

Saurabh Vartak, bansuri
Gulfam Sabri, huilu

Konsertti on osa vuoden 2024 Oulun Musiikkijuhlia. Tutustu kaikkiin festivaalin konsertteihin Oulun Musiikkijuhlien verkkosivuilla omj.fi.

Liput
20 € normaali / 11 € eläkeläinen / 8 € alennusryhmät
Ticketmaster Suomi kautta maan. Hinnat sisältävät käsittelykulut.

Konsertteihin käy Kaikukortti, paikkoja on rajoitettu määrä.

Esteettömyys
Sisäänkäynnin yhteydessä on portaat sekä aulaan, että aulasta saliin. Salissa on nouseva katsomo. RioLivessä ei ole hissiä eikä esteetöntä WC-tilaa.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Osta lippu

Paranna esityskokemustasi

Tee esityskokemuksestasi entistä elämyksellisempi RioLiven palvelukokonaisuuksien avulla!

Lue lisää