IHMEIDEN ILTA Taikurit Henri Kemppainen & Christian Engblom

48,50€

Esityksen kessto

Kesto n. 70 min, joka sisältää väliajan.

Esityspäivät

TAIKURI HENRI KEMPPAINEN

Henri Kemppainen on arvostettu kansainvälinen taikuri, joka on kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabissa asti. Henri Kemppaisen tähdittämä, Suomen luontoa ja Kemppaisen taikuutta esittelevä Magic in Lapland -tv-sarja julkaistiin miljoonayleisölle yhdysvaltalaisella ROKU-alustalla tammikuussa 2022. Lisäksi DIRECTV osti sarjan jakeluoikeudet sekä Pohjois- että Etelä-Amerikkaan. Uusimpana alustana sarjaa esittää Yhdysvalloissa NBC Universalin luoma Peacock-suoratoistopalvelu, jolla on 13 miljoonaa tilaajaa. Suoraan kansainväliseen levitykseen tehtyä sarjaa kuvattiin halki Suomen Vihdistä Kilpisjärvelle. Suomessa sarjan on toistaiseksi voinut nähdä vain Finnairin kaukolennoilla.

Suomen Taikapiiri palkitsi vuosikokouksessaan helmikuussa 2022 Kemppaisen Vuoden taikuri -tittelillä. Perusteluissa todettiin, että arvonimi myönnetään Magic in Lapland -sarjan saavuttamasta kansainvälisestä huomiosta, sekä Tampere-talon kolmena iltana syksyllä 2021 valloittaneesta Taikarumpu -taika- ja illuusioshowsta, jossa Kemppaisen lisäksi lavalla nähtiin The 69 Eyes -yhtyeestä tuttu Jussi 69. Kemppainen on aiemmin valittu myös Suomen Taikuriksi 2019 ja Vuoden parhaaksi Esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016.
TAIKURI CHRISTIAN ENGBLOM

Taikuri Christian Engblom on ammatikseen hämmästyttänyt Suomessa ja ulkomailla jo pian 30 vuoden ajan. Taikurin tärkein tehtävä on antaa katsojille unohtumattomia kokemuksia mahdottomuudesta. Tässä hän on onnistunut esiintyessään monille taikamaailman ammattilaisille, kuten Las Vegasin taikurikaksikolle Penn & Tellerille, (ainoana Suomalaisena taikurina) heidän TV sarjassaan, Fool Us. Christian tunnetaan taikureiden taikurina ja hän onkin usein esiintynyt taikureille ympäri maailmaa.

TV-taikuri David Blaine on saanut Christianilta konsultaatiota taikuuteensa. Christian on myös konsultoinut taikuri Henri Kemppaista hänen kansainvälisessä tv-sarjassaan Magic in Lapland. Mies on saanut useasti kunnian esiintyä Hollywoodin legendaarisessa Magic Castlessa, josta moni taikuri vain unelmoi villeimmissä haaveissaan
Osta lippu

Paranna esityskokemustasi

Tee esityskokemuksestasi entistä elämyksellisempi RioLiven palvelukokonaisuuksien avulla!

Lue lisää